Dissident One:ㅤNancy Pelosi niet naar Taiwan. Cucked voor China en zet de VS te schande – DissidentNL

dissident-one:ㅤnancy-pelosi-niet-naar-taiwan.-cucked-voor-china-en-zet-de-vs-te-schande-–-dissidentnl

01-08-22 09:22:00, Blijkt dat Pelosi alleen naar Taiwan wou gaan voor de stranden. Toen ze zich realiseerde dat er ook stranden waren in Indonesië, veranderde ze haar plannen. Dit had niets te maken met het bedreigen van China met aanspraken op Amerikaanse soevereiniteit over delen van China. Jemig. Laat de bitch een duik nemen. Dit was de meest achterlijke reeks gebeurtenissen door de regering van de Verenigde Staten, voor de zoveelste keer, meldt Unz.com. Waarom lekken dat je van plan bent Taiwan te bezoeken en dan terugkrabbelen als China op de meest voorspelbare manier reageert? Waarom jezelf opzettelijk in een positie brengen waarin je op het wereldtoneel ineen moet krimpen?

Dit is hetzelfde als vragen: “Waarom eisen dat heel Europa doet alsof Rusland raketten heeft afgevuurd op zijn eigen krijgsgevangenenkamp vol oorlogsmisdadigers die hebben toegezegd te zullen getuigen over hun gedrag?

Dit zijn slechts de voorbeelden van deze week van wat ik graag “ongedwongen fouten” noem.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: