Dissident One:ㅤSterfgevallen bij kinderen verviervoudigd sinds begin vaccinatie – Duitse overheid weigert opheldering te geven – DissidentNL

dissident-one:ㅤsterfgevallen-bij-kinderen-verviervoudigd-sinds-begin-vaccinatie-–-duitse-overheid-weigert-opheldering-te-geven-–-dissidentnl

01-08-22 05:37:00,

Sinds het begin van de kindervaccinaties is het aantal minderjarigen dat is overleden in verband met Corona verviervoudigd. De AfD vroeg naar de vaccinatiestatus van de getroffenen en vroeg om precieze gegevens over lijkschouwingen. Maar de federale regering werkt tegen en verwijst naar nietszeggende rapporten, schrijft Susan Bonath.

De zin van het vaccineren van kinderen tegen het coronavirus wordt door medische deskundigen betwist. De Permanente Commissie voor Vaccinatie (STIKO) van het Robert Koch Instituut (RKI) schat het voordeel van de maatregel voor minderjarigen vanaf de leeftijd van vijf jaar hoger in dan de mogelijke risico’s. Volgens gegevens van het RKI zijn echter sinds het begin van de kindervaccinaties aanzienlijk meer minderjarigen en jonge volwassenen onder de 20 jaar overleden “aan of met” COVID-19 dan daarvoor. Sinds medio augustus 2021 is het aantal mensen van deze leeftijd dat is overleden verviervoudigd, van 23 tot 94.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: