Dissident One:ㅤWaarom rijzen de verkeersongevallen in de VS de pan uit? – DissidentNL

dissident-one:ㅤwaarom-rijzen-de-verkeersongevallen-in-de-vs-de-pan-uit?-–-dissidentnl

01-08-22 01:19:00,

Sinds vorig jaar is het aantal verkeersongevallen in de Verenigde Staten enorm gestegen. Op basis van haar waarnemingen heeft de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) enige tijd geleden voorspeld dat er tegen 2021 in minstens 44 (van de 50) Amerikaanse staten een statistische stijging van het aantal verkeersdoden zou zijn.

Het aantal verkeersdoden bij ongevallen met meerdere voertuigen in steden en op wegen in de stad is in de Verenigde Staten met 16 procent gestegen ten opzichte van 2020, meldt Free West Media. Voor mensen ouder dan 65 jaar steeg het aantal verkeersdoden met 14 procent. Het aantal dodelijke ongevallen met voetgangers steeg met 13 procent. Zelfs het aantal verkeersdoden onder motorrijders steeg met negen procent, en het aantal dodelijke fietsers steeg met vijf procent.

De staten met het hoogste aantal verkeersdoden zijn Californië, Texas, Florida en Washington DC.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: