Dissident One:ㅤWereld Economisch Forum onthult plan om de zon te blokkeren met ‘ruimte bubbels’ – DissidentNL

dissident-one:ㅤwereld-economisch-forum-onthult-plan-om-de-zon-te-blokkeren-met-‘ruimte-bubbels’-–-dissidentnl

01-08-22 11:26:00,

In juni van 2019 tekende het Wereld Economisch Forum – een privégroep van elitaire miljardairs – een strategisch partnerschap met de Verenigde Naties, een intergouvernementele organisatie. Dit hoogst twijfelachtige partnerschap werd gevormd met het expliciete doel om “de uitvoering van de Agenda 2030 voor Duurzame Ontwikkeling te versnellen.”

Deze stap werd door velen over de hele wereld gezien als een “bedrijfsovername” van de Verenigde Naties en werd bestreden door honderden ngo’s, non-profits, denktanks en regeringsfunctionarissen, meldt The FreeThoughtProject. Een open brief in september van 2019, ondertekend door deze organisaties, beschreef het probleem met een dergelijke stap:

“De bepalingen van het strategisch partnerschap bepalen in feite dat bedrijfsleiders ‘fluisteradviseurs’ worden voor de hoofden van de departementen van het VN-systeem, waarbij ze hun privétoegang gebruiken om te pleiten voor op marktwerking gebaseerde winstgevende ‘oplossingen’ voor wereldwijde problemen, terwijl ze echte oplossingen ondermijnen die zijn ingebed in het openbaar belang en transparante democratische procedures.”

Sinds die noodlottige dag in juni 2019 is de invloed van het WEF gegroeid en is hun relevantie en macht binnen de regeringen enorm toegenomen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: