Dissident One:ㅤWie komt op voor de blanke jongens uit de arbeidersklasse die de nieuwe onderdrukte minderheid van Groot-Brittannië zijn geworden? – DissidentNL

dissident-one:ㅤwie-komt-op-voor-de-blanke-jongens-uit-de-arbeidersklasse-die-de-nieuwe-onderdrukte-minderheid-van-groot-brittannie-zijn-geworden?-–-dissidentnl

01-08-22 03:56:00,

Groot-Brittannië, zo wordt ons vaak verteld, is een diep racistische en intolerante samenleving, waarin sinistere “machtsstructuren” etnische minderheidsgroepen tegenhouden, terwijl de blanke meerderheid egoïstisch vooruitgaat.

Nieuwe gegevens weerleggen dit modieuze verhaal echter, meldt The Daily Mail.

Na een nationale campagne om de instroom van studenten “diverser” te maken, bleek donderdag uit cijfers van het ministerie van Onderwijs dat blanke jongeren nu voor het eerst van alle grote etnische groepen verhoudingsgewijs de minste kans hebben om naar onze topuniversiteiten te gaan.

Van de Britse Chinese gezinnen ging in 2020-21 ongeveer 40,7% van hun jongeren naar Oxford, Cambridge en andere elitaire Russell Group-universiteiten. De cijfers voor Aziatische jongeren waren 16 procent. Voor zwarte gezinnen was het 10,7 procent en voor blanke gezinnen slechts 10,5 procent.

{…}

Nog niet zo lang geleden waren Oxford, Cambridge en dergelijke gerespecteerde leercentra waar jongeren hun horizon konden verbreden en kritisch leerden denken.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: