Een Italiaanse rechtbank wil het weten: Wat bevat het Covid-vaccin?

een-italiaanse-rechtbank-wil-het-weten:-wat-bevat-het-covid-vaccin?

01-08-22 05: 37: 00,

Een Italiaanse rechtbank die door een tegenstander van COVID-vaccins is aangezocht, heeft opdracht gegeven tot laboratoriumanalyse van het op boodschapper-RNA (mRNA) gebaseerde vaccin, aldus de advocaat van de aanklager zaterdag. Dit werd gemeld door AFP, geciteerd door Cotidianul.

De rechtbank van Pesaro heeft een deskundige gelast de ingrediënten te identificeren van de anti-COVID-vaccins die worden geproduceerd door Moderna en Pfizer/BioNTech. De analyses zullen in september worden uitgevoerd, aldus advocate Nicoletta Morante.

De eiser, die reeds ziek is geworden, is een 50-jarige man die in het onderwijs werkt en voor wiens beroep vaccinatie in Italië verplicht is. Wegens zijn weigering om zich te laten vaccineren, heeft hij volgens zijn advocaat administratieve sancties gekregen.

Naast de vraag of de vaccinatie van mensen die door COVID zijn genezen, overeenkomt met de juiste toediening van het geneesmiddel, wil hij weten welke eiwitten deze vaccins bevatten en of ze “stoffen” bevatten,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: