ForbiddenKnowledgeTV.net:Stick Your Progress Where the Sun Don’t Shine!

forbiddenknowledgetv.net:stick-your-progress-where-the-sun-don’t-shine!

01-08-22 09: 41: 00,

Nu anti-MAGA, Ultra Blauw New York, Illinois en Californië de monkeypox tot noodtoestand voor de volksgezondheid hebben verklaard, lijkt het toepasselijk dat het best verkopende, meest gedownloade liedje op alle apps, in alle genres hen vertelt om te gaan “Steek je vooruitgang waar de zon niet schijnt!”Toekomstige iteraties kunnen “Steek je neophallus in de neovagina ,” bevatten met betrekking tot de Frankensteiniaanse nasleep van bodemchirurgie, aangezien Progressivisme zo wanhopig deze genocidale verminkingen wil “bekrachtigen”.

John Rich bracht zijn pro-Amerika Country lied vorige week rechtstreeks uit op Donald Trump’s social media app Truth Social en op Rumble,

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: