Het aantal sterfgevallen onder atleten is sinds 2021 tot een recordhoogte gestegen en niemand mag zich afvragen waarom

het-aantal-sterfgevallen-onder-atleten-is-sinds-2021-tot-een-recordhoogte-gestegen-en-niemand-mag-zich-afvragen-waarom

01-08-22 10: 54: 00,

Professionele atleten worden verondersteld tot de fitste mensen ter wereld te behoren. Waarom sterven er dan plotseling zoveel van hen aan hartproblemen als nooit tevoren?

Volgens officiële statistieken is het aantal atleten dat is overleden sinds het begin van 2021 omhooggeschoten in vergelijking met het jaarlijkse aantal sterfgevallen onder atleten voordat het Covid-vaccin werd geïntroduceerd.

Een waarheidsgetrouwe media zou deze sterfgevallen op de voorpagina’s belichten en alles in het werk stellen om de feiten rond de sterfgevallen te onderzoeken. Wij leven vandaag in een heel andere wereld.

Het gemiddelde aantal sterfgevallen per maand tussen januari 2021 en april 2022 is 1700 % hoger dan het maandelijkse gemiddelde tussen 1966 en 2004, en de tendens tot dusver voor 2022 toont aan dat dit zou kunnen stijgen tot maar liefst 4120 % als het stijgende aantal sterfgevallen aanhoudt. Het aantal doden in maart 2022 is al drie keer zo hoog als het gemiddelde van het afgelopen jaar.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: