Het Corbett Report: Technocratie is krankzinnig, anti-menselijk en zal falen

het-corbett-report:-technocratie-is-krankzinnig,-anti-menselijk-en-zal-falen

01-08-22 12: 56: 00,

Er is geen tekort aan zwarte pillen voor leden van de samenzweringsgemeenschap om te slikken. Het is zelfs moeilijk te voorkomen dat je elke keer als je door het nieuws bladert, een mondvol inslikt. Kijk maar naar deze verhalen van de laatste paar dagen:

en:

en:

En kijk hier eens naar:

Je weet waar het om gaat. Het is bijna onmogelijk het nieuws te lezen zonder alle hoop op de toekomst van de mensheid op te geven. Wij worden allen gevoed in de muil van het technocratische slavensysteem en onze vingers worden gebroken door onze nieuwe, schaakspelende robotoverheersers, en er is niets wat wij daaraan kunnen doen.

Als je een AI beeldgenererende robot vraagt om te voorspellen hoe de laatste selfie van een mens eruit zal zien, krijg je het volgende:

Ik denk dat we nu maar beter alle hoop kunnen opgeven,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: