Het is nu officieel: de Amerikaanse regering spande samen met Google, Twitter en Facebook om belangrijke informatie over experimentele COPD-vaccins wereldwijd te censureren

het-is-nu-officieel:-de-amerikaanse-regering-spande-samen-met-google,-twitter-en-facebook-om-belangrijke-informatie-over-experimentele-copd-vaccins-wereldwijd-te-censureren

01-08-22 07: 45: 00,

America First Legal (AFL) heeft een Freedom of Information Act (FOIA)-verzoek ingediend om een onderzoek in te stellen naar ongrondwettelijke handelingen tussen de federale regering en grote tech-socialemediaplatforms. AFL verkreeg 256 pagina’s van de communicatie tussen de Centers for Disease Control (CDC), Google, Facebook en Twitter. Deze pagina’s documenteren flagrante schendingen van de Amerikaanse grondwet en leveren het bewijs dat de federale regering de code van Neurenberg heeft geschonden.

AFL voorzitter Stephen Miller gaf een verklaring af:

Deze explosieve documenten, verkregen via America First Legal’s rechtszaak tegen de regering Biden, tonen duidelijk aan dat Big Tech onwettig heeft samengespannen met de federale overheid om Amerikanen het zwijgen op te leggen, te censureren en hun vrije meningsuiting te onderdrukken en hun Eerste Amendement rechten te schenden. Het is de regering uitdrukkelijk verboden om concurrerende of afwijkende standpunten te censureren of haar politieke tegenstanders het zwijgen op te leggen,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: