Is Pelosi’s reis naar Taiwan het “Pearl Harbour moment” waar Jake Sullivan om heeft gevraagd? – Er zou iets heel ondoordachts en stoms kunnen gebeuren.

is-pelosi’s-reis-naar-taiwan-het-“pearl-harbour-moment”-waar-jake-sullivan-om-heeft-gevraagd?-–-er-zou-iets-heel-ondoordachts-en-stoms-kunnen-gebeuren.

01-08-22 11: 29: 00,

De ophef rond Pelosi’s reis naar Taiwan is een duidelijk teken dat er iets ongelooflijk onbezonnen en stoms staat te gebeuren.

In oktober 2019 verklaarde Jake Sullivan, die 2021 tot Amerikaans nationaal veiligheidsadviseur was benoemd, in een interview dat de VS een duidelijke dreiging nodig hadden om de wereld bijeen te brengen en de rol van redder van de mensheid te spelen, en dat China dat organiserende beginsel voor het buitenlands beleid van de VS zou kunnen zijn. In het interview van dat jaar 2019 geeft hij toe dat het probleem is dat de mensen niet geloven dat China een wereldwijde bedreiging vormt, dat hun kijk op China te positief is, en dat de Verenigde Staten een “Pearl Harbor-moment” nodig hadden, een gebeurtenis die echt in het middelpunt van de belangstelling stond, om hen op andere gedachten te brengen.

Volgens Sullivan, van dezelfde man die opriep tot militair ingrijpen in Libië en Syrië, moet het Amerikaans exceptionalisme worden “gered” en “teruggewonnen”,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: