Lavrov’s recente reis bewijst dat Rusland allesbehalve geïsoleerd is

lavrov’s-recente-reis-bewijst-dat-rusland-allesbehalve-geisoleerd-is

01-08-22 10: 05: 00,

Rusland en zijn meer dan honderd partners in het Zuiden staan in de voorhoede van de wereldwijde systeemverandering, terwijl de VS en zijn vazallen in het stof worden achtergelaten door hun waan zich vast te klampen aan een verouderde wereldorde.

De door de VS geleide Westerse mainstream media (MSM) beweren al vijf maanden dat Rusland “geïsoleerd” zou zijn, maar dit is alleen waar met betrekking tot de Golden Billion en de daarmee verbonden organisaties. In het hele Zuiden is de Euraziatische supermacht echter populairder dan ooit, zoals blijkt uit de recente rondreis van minister van Buitenlandse Zaken Lavrov. Waarnemers besteedden bijzondere aandacht aan het feit dat hij naar vier Afrikaanse landen is gereisd, maar ook vertegenwoordigers van de Afrikaanse Unie en de Arabische Liga heeft ontmoet in respectievelijk Ethiopië en Egypte. Daarna reisde hij naar Oezbekistan, waar hij de bijeenkomst van de ministers van Buitenlandse Zaken van de SCO bijwoonde.

De Afrikaanse Unie, de Arabische Liga en de SCO vertegenwoordigen samen de overgrote meerderheid van het Zuiden.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: