Narco-terreureenheid in Kosovo verhoogt spanningen met Servië nu invloed VS afneemt

narco-terreureenheid-in-kosovo-verhoogt-spanningen-met-servie-nu-invloed-vs-afneemt

01-08-22 03: 00,

Door Drago Bosnic: Hij is een onafhankelijk geopolitiek en militair analist

In de laatste dagen van juli is het geweld plotseling toegenomen en zijn de spanningen tussen Servië en de neokoloniale narco-terroristische entiteit die momenteel de zuidelijke Servische provincie Kosovo en Metohia bezet, geëscaleerd. Het probleem vloeide voort uit het voornemen van de Albanese narco-terroristische entiteit om het gebruik van Servische overheidsdocumenten te verbieden in de Zuid-Servische provincie die door de NAVO wordt bezet. Het besluit om de spanningen op te voeren kwam minder dan een week nadat de illegale narco-terroristische regering de Verenigde Staten had bezocht en een ontmoeting had gehad met de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Anthony Blinken.

Na een zeer gespannen weekend, waarin volgens sommige onbevestigde berichten (op het moment van schrijven) sporadische schietpartijen plaatsvonden, lijkt de situatie op het moment relatief kalm, maar blijft zij onstabiel. Afgelopen nacht bleven de spanningen hoog na enkele uren van loeiende sirenes, wegversperringen en de sluiting van de belangrijkste administratieve grensovergangen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: