Nu ook een opvallende correlatie tussen vaccinaties en sterfte in Nederland

nu-ook-een-opvallende-correlatie-tussen-vaccinaties-en-sterfte-in-nederland

01-08-22 10: 14: 00,

Volgens de Nederlandse onderzoekers bestaat er een opvallende correlatie in de tijd tussen het aantal mensen dat in een bepaalde week een opkikkerinjectie krijgt en de aanhoudende sterfte boven de verwachtingen. Ze trekken aan de noodrem.

Sinds begin dit jaar zijn er aanwijzingen dat vaccinatie een mogelijke factor is in de verhoogde sterfte, aldus Theo Schetters en twee collega’s.

“In week 9 is de overheid gestart met een nieuwe vaccinatiecampagne voor mensen boven 60, de zogenaamde boostervaccinatie. Er is een opvallende correlatie tussen het aantal mensen dat in een bepaalde week deze extra vaccinatie krijgt en een hoger sterftecijfer dan verwacht,” De Andere Krant citeert het trio.

“Aangezien er te weinig gedetailleerde gegevens openbaar zijn om een oorzakelijk verband aan te tonen, is de verleiding groot om deze waarneming terzijde te schuiven. Volgens Schetters en zijn collega’s is dit niet terecht. De officiële instanties hebben te veel meldingen van sterfgevallen en ernstige bijwerkingen.

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: