Ongelooflijk van de media: “deskundigen” waarschuwen nu dat koude douches hartaanvallen veroorzaken bij jongvolwassenen, maar dat is nog niet alles..

ongelooflijk-van-de-media:-“deskundigen”-waarschuwen-nu-dat-koude-douches-hartaanvallen-veroorzaken-bij-jongvolwassenen,-maar-dat-is-nog-niet-alles.

01-08-22 05: 42: 00,

Ik weet niet of je het gehoord hebt, maar veel gezonde jonge volwassenen krijgen hartproblemen, en sommigen krijgen daardoor een hartaanval. Het is zo triest om deze verhalen te horen, en helaas lijkt niemand de oorzaak te kennen.

Als je een maand geleden op Google had gezocht naar de voordelen van koude douches, zou je veel links hebben gevonden naar video’s en studies die aantonen hoe goed ze voor je kunnen zijn. En op Eatthed*mnsalad schreven ze erover. Ik gebruik elke dag een koude douche vanwege de vele voordelen. Koude douches en ijsbaden worden al lang door atleten gebruikt om te herstellen van zware trainingen. Er zijn veel studies die aantonen dat koud water het immuunsysteem versterkt – iets wat we allemaal kunnen gebruiken. Als je hartproblemen hebt, moet je echter niet in een ijsbad springen of het water op de koudste stand zetten. Als je hartproblemen hebt,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: