Op de anti-spiegel is een paar dagen uit de lucht

op-de-anti-spiegel-is-een-paar-dagen-uit-de-lucht

01-08-22 04: 00: 00,

De komende dagen zal ik weinig of geen tijd hebben om te schrijven, omdat ik onderweg zal zijn in een zeer interessant onderzoek.

Aangezien ik, als er een dag geen nieuwe artikelen zijn, onmiddellijk mails krijg of de Anti-Spiegel gehinderd wordt of dat mij hier in de Donbass iets is overkomen, deel ik u mede dat er tot mogelijk donderdag geen of slechts zeer weinig artikelen bij de Anti-Spiegel zullen verschijnen. De reden is dat ik in de Donbass zal reizen omdat mij is aangeboden deel te nemen aan een zeer interessant onderzoek. Ik kan natuurlijk nog geen details geven en aan het begin van een onderzoek weet je nooit of je echt iets interessants zult vinden, maar het verhaal is zeker de moeite waard om de Anti-Spiegel een paar dagen pauze te gunnen.

Trouwens, ik ben van plan om mijn tijd in Donetsk daarna af te maken en terug te keren naar Rusland. Zoals u weet, is het luchtruim in het zuiden van Rusland gesloten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: