The Saker: Brandon verschuift het verhaal over Banderastan

the-saker:-brandon-verschuift-het-verhaal-over-banderastan

01-08-22 04: 34: 00,

President “Biden” (d.w.z. de “collectieve” Biden, niet de feitelijke Bradon) schreef een interessant artikel voor de NYT, getiteld “President Biden: What America Will and Will Not Do in Ukraine“. Het hele artikel staat achter een paywall, en het is niet echt de moeite waard om het hier te herpubliceren. Maar ik wil wel ingaan op een paar stellingen van “Biden”.

Ten eerste zal ik de onhebbelijke gewoonte om de VS “Amerika” te noemen negeren, terwijl alleen Canada en Brazilië al bijna even groot zijn als de VS. Bovendien is de VS slechts 9,833,520 km2 (3,796,742 sq mi) terwijl de totale oppervlakte van Amerika 42,549,000 km2 (16,428,000 sq mi) is. Tenslotte zijn er 35 landen in Amerika, maar goed, als het woord “Murica” beelden oproept van Captain America en wapperende (Chinese) vlaggen, dan is het goed. Laten we eens kijken naar een paar sleutelzinnen:

“Het doel van Amerika is duidelijk: Wij willen een democratisch,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: