Vaccinschade Narcolepsie bij Duitse minister van Volksgezondheid Lauterbach?

vaccinschade-narcolepsie-bij-duitse-minister-van-volksgezondheid-lauterbach?

01-08-22 08:01:00, Het is weer gebeurd. Deze keer op het televisiekanaal Tagesschau24: Karl Lauterbach probeert hard en met een gefixeerde blik zich te concentreren op de vraag van de presentator over vrouwengezondheid. Maar plotseling functioneert het niet meer. Zijn hoofd kantelt drie lange seconden voorover, terwijl de presentator gewoon verder praat alsof er niets aan de hand is. Dan schudt Lauterbach zijn hoofd weer omhoog en blijft aandachtig naar de vraag luisteren, kijk hier:

Het is niet de eerste slaapstuip van Lauterbach in het openbaar. Het bekendste is waarschijnlijk zijn optreden voor de federale persconferentie op 22 december 2021, waar de federale minister van Volksgezondheid verschillende keren tegen de slaap moest vechten. Het symptoom is telkens hetzelfde: de blik wordt gefixeerd, het hoofd zakt enkele seconden voorover, en na korte tijd richt Lauterbach zich weer op alsof er niets gebeurd is, schrijft Robert Kahlert.

Lauterbach geeft slaapstoringen toe – Hitchcock had soortgelijke ervaringen

Reeds in juli heeft Lauterbach aan “Der Spiegel” toegegeven dat hij aan slaapstoringen lijdt. Hij legde toen uit dat dit kwam doordat hij elke avond studies over de pandemische situatie las. Er kan echter nog een andere oorzaak zijn. Lauterbach lijdt aan hetzelfde verschijnsel als Napoleon en Alfred Hitchcock.

De Franse generaal knikte zelfs plotseling in tijdens belangrijke situatievergaderingen, terwijl hetzelfde gebeurde met de Britse regisseur in zijn regisseursstoel. “Tijdens een publiekelijk diner zakte zijn zware hoofd in het soepbord, tot verbijstering van de gasten,” meldt het nieuwsblad “Spiegel”. En Napoleon “bleef tergend lang in een vreemde verstarring, waarin hij niets meer om zich heen scheen waar te nemen”. De meest waarschijnlijke diagnose voor beide: narcolepsie.

Vaccinschade bij Duitsland’s meest fervente vaccinpusher?

Bij narcolepsiepatiënten is het deel van de menselijke hersenen dat het slaap-waakritme regelt, permanent verstoord. Zij lijden aan een tekort van het slaaphormoon hypocretine, dat in de hypothalamus wordt aangemaakt. Het resultaat is slaapaanvallen op klaarlichte dag. Bovendien is er vaak sprake van een zogenaamde kataplexie: bepaalde spieren vallen plotseling uit, zelfs als de patiënt bij bewustzijn is. De patiënten zakken ineen.

De symptomen wijzen daarop, maar alleen zijn arts kan antwoorden of Lauterbach werkelijk narcolepsie heeft. De gezondheidstoestand van de Duitse minister van Volksgezondheid is natuurlijk eerst en vooral zijn privé-aangelegenheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: