Velen die COVID vaccinaties kregen werden gediagnosticeerd met een gloednieuwe ziekte

velen-die-covid-vaccinaties-kregen-werden-gediagnosticeerd-met-een-gloednieuwe-ziekte

01-08-22 05: 32: 00,

Er komen steeds meer berichten binnen over gezonde mensen, waaronder atleten, die plotseling overlijden of ernstig ziek worden zonder dat daar een verklaring voor is.

Velen die op de sociale media links naar de berichten hebben geplaatst, vermoeden een mogelijk verband met de experimentele COVID-vaccins 19. Toen vier praktiserende artsen in de Greater Toronto Area de afgelopen twee weken onverwacht overleden, benadrukten hun ziekenhuizen dat hun dood geen verband hield met de vaccins. Een vijfde arts uit de regio, net 27 jaar oud, overleed donderdag nadat hij tijdens een triatlon in elkaar was gezakt.

Uit een landelijk onderzoek van Zogby Strategies bleek dat 17 % van de volwassenen die ten minste twee doses van het COVID-vaccin 19 hadden gekregen, zei binnen enkele weken tot maanden na vaccinatie een nieuwe ziekte te hebben opgelopen. Onder degenen die ten minste één vaccinatie hadden gekregen, bedroeg dit percentage 15 %.

De respondenten werd ook gevraagd,

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: