Waarom rijzen de verkeersongevallen in de VS de pan uit?

waarom-rijzen-de-verkeersongevallen-in-de-vs-de-pan-uit?

01-08-22 04:01:00, Foto ter illustratie Sinds vorig jaar is het aantal verkeersongevallen in de Verenigde Staten enorm toegenomen. Op basis van haar waarnemingen heeft de National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) enige tijd geleden voorspeld dat er tegen 2021 een statistische stijging van het aantal verkeersdoden zou zijn in ten minste 44 (van de 50) Amerikaanse staten, bericht Alethonews.com.

Het aantal doden bij ongevallen met meerdere voertuigen in steden en op stedelijke wegen in de Verenigde Staten is vanaf 2020 namelijk met 16 procent gestegen. Voor mensen ouder dan 65 jaar is het aantal verkeersdoden met 14 procent gestegen. Het aantal dodelijke ongevallen met voetgangers is met 13 procent gestegen. Zelfs het aantal verkeersdoden op motorfietsen steeg met negen procent, en het aantal verkeersdoden op fietsers steeg met vijf procent.

De staten met het hoogste aantal verkeersdoden zijn Californië, Texas, Florida en Washington DC.

De cijfers van de NHTSA vertegenwoordigen de slechtste ongevallenstatistieken sinds 2005 en de grootste procentuele stijging in één jaar in de geschiedenis van het Fatality Analysis Reporting System.

In absolute cijfers: 43.000 Amerikanen stierven in 2021 op de Amerikaanse wegen – het hoogste niveau in 16 jaar. Het aantal auto-ongevallen is in 2021 met tien procent gestegen ten opzichte van 2020 en neemt nog steeds toe. Voor 2022 is de prognose dat 50.000 Amerikanen in auto-ongevallen zullen omkomen.

De NHTSA lijkt ongeïnteresseerd om uit te zoeken waarom het stijgende aantal ongevallen, samenvallend met de “pandemie”, een hoogtepunt van 16 jaar heeft bereikt. De Governors Highway Safety Association (GHSA) daarentegen geeft snelheidsovertredingen, alcohol, drugs en verstrooid rijden de schuld van de enorme stijging van het aantal verkeersdoden.

Ongeveer 270 miljoen Amerikanen zijn in de afgelopen twee jaar tegen Covid-19 ingeënt met mRNA-vaccins. Nu gaan er achter gesloten deuren stemmen op om meer autopsies te laten verrichten op de vermeende “ongeluk”-slachtoffers. In ieder geval correleert de toename van de aantallen opvallend met het toenemende aantal instortende atleten, publieke figuren en, meer recent, toeristen wereldwijd.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Prof. Dr. Mattias Desmet: “Blijf je uitspreken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: