Waarom tijd buiten doorbrengen een natuurlijke manier is om infecties te bestrijden

waarom-tijd-buiten-doorbrengen-een-natuurlijke-manier-is-om-infecties-te-bestrijden

01-08-22 02: 55: 00,

  • De “high-tech” ziekenhuizen van vandaag, met hun afgesloten, begrensde ruimten, zijn misschien veel bevorderlijker voor de verspreiding van ziekten dan de openluchtziekenhuizen van vroeger.
  • Infectieziektedeskundige Peter Collignon van de Australische Nationale Universiteit dringt aan op verder onderzoek naar de openluchtfactor, met name in verband met COVID-19 en de verspreiding van andere besmettelijke ziekten
  • In een studie in 1968 werd een kiemdodende eigenschap in de buitenlucht gevonden die de Open Air Factor (OAF) wordt genoemd. In de jaren 1970 ontdekten andere onderzoekers dat OAF niet één enkele verbinding was, maar “een mengsel van zeer reactieve chemische species met verschillende samenstelling”.
  • De herontdekking van openluchtafdelingen en de buitenkuur kan gunstig zijn voor ziekenhuispatiënten, terwijl het gebruik van OAF ook nuttig kan zijn voor het verminderen van ziekteoverdracht in de gemeenschap, inclusief in scholen, huizen, kantoren en andere grote gebouwen.
  • Op persoonlijk niveau is het belangrijk om

” Lees verder op Uncut-News.ch

%d bloggers liken dit: