Was het de FBI die de verkiezing van Trump stal?

was-het-de-fbi-die-de-verkiezing-van-trump-stal?

01-08-22 03:07:00, Rapport beweert dat de FBI zich opzettelijk heeft bemoeid met de verkiezingen van ’16, ’20 – en suggereert dat het tijd is om het bureau te ontmaskeren

Posted by: Jim Patrick|July 31, 2022  LAW ENFORCEMENT TODAY

 

WASHINGTON, DC- Soms is een instelling zo kapot dat ze niet meer te repareren is. De afgelopen jaren hebben Law Enforcement Today en andere gerenommeerde mediakanalen de enorme corruptie aan de kaak gesteld die lijkt te ondermijnen wat ooit een stralende ster was op het gebied van wetshandhaving; die stralende ster was de FBI.

Sommigen pleiten er nu voor om dat agentschap te ontbinden en de federale regering opnieuw te laten beginnen. We beginnen het punt te zien.

Corruptie binnen de FBI is natuurlijk niets nieuws. Iedereen heeft wel eens gehoord van de oude J. Edgar Hoover-dagen.

Destijds probeerde Hoover echter niet noodzakelijk de hele regering te ondermijnen, maar richtte hij zich eerder op individuen, de meest prominente onder hen wijlen ds. Dr. Martin Luther King Jr.

Tegenwoordig is het echter veel flagranter, om nog maar te zwijgen van potentieel fataal voor onze republiek en dat is de inmenging van het agentschap in de laatste twee presidentsverkiezingen in 2016 en 2020.

FBI Headquarters, Washington, DC- Is it time to disband the FBI? Sure starting to look that way

De Federalist meldt dat vorige week het nieuws naar buiten kwam dat de FBI “ten onrechte geverifieerde inlichtingen en geloofwaardig bewijs” tegen Joe Biden’s crack gebruikende-zoon, Hunter Biden, als “desinformatie” had bestempeld om een onderzoek naar hem weg te sturen in de aanloop naar de 2020 verkiezing.

Waar voorheen bleek dat alleen big tech en de grote medianetwerken zich bezighielden met een stille maar voor de hand liggende samenzwering tot deep six elke vermelding van de Hunter Biden-laptop, lijkt het nu een alliantie te zijn tussen de Democratische Partij, big tech, de grote mediakanalen en federale wetshandhavingsinstanties.

Zoals The Federalist opmerkt, kan het belang van de meest recente ontwikkeling niet worden overschat, hoewel de grote media het opnieuw negeren.

Informatie over de openlijke veronachtzaming door de FBI van bewijs dat afkomstig is van de laptop, bewijst dat de FBI voor de tweede opeenvolgende algemene verkiezingen tussenbeide kwam in een poging om de verkiezingen (in deze gevallen) weg te leiden van Donald Trump en in de richting van de Democraten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: