“Wereld” bevestigt: Oekraïense leger misbruikt burgers als menselijk schild

“wereld”-bevestigt:-oekraiense-leger-misbruikt-burgers-als-menselijk-schild

01-08-22 05: 00,

Tot nu toe was het “Russische propaganda”, maar nu bevestigt ook de “wereld” dat het Oekraïense leger oorlogsmisdaden begaat en burgers misbruikt als menselijk schild.

Sinds het begin van de Russische interventie in Oekraïne heb ik gemeld dat het Oekraïense leger burgers misbruikt als menselijk schild door zijn artillerie op te stellen in woonwijken, in achtertuinen, voor scholen, kleuterscholen, ziekenhuizen en andere civiele objecten en van daaruit te vuren. Aldus richt zij de reactie van de Russische artillerie op deze civiele objecten, waardoor deze legitieme oorlogsdoelen worden. Het Oekraïense leger trekt zijn artillerie echter snel terug na het vuren.

Oorlogsmisdaden Oekraïne

Wanneer het Russische leger in dergelijke gevallen daadwerkelijk terugvuurt en huizen, scholen, kleuterscholen of ziekenhuizen raakt, heeft de Oekraïense propaganda de beelden die zij wilde. En de westerse media nemen deze berichten dankbaar over. Dat Oekraïne daarbij opzettelijk en cynisch het leven van zijn eigen burgers opoffert

” Lees verder

%d bloggers liken dit: