Ze brengen COVID terug… en deze keer is het permanent

ze-brengen-covid-terug…-en-deze-keer-is-het-permanent

01-08-22 06:01:00,

Covid is terug in alle krantenkoppen. Terwijl de nieuwe normaal pushers wanhopig worden om de mensen bang te maken de Grote Reset te aanvaarden, grijpen zij terug naar hun oude favoriet om ons te laten wennen aan de eeuwige pandemie, schrijft Kit Knightly.

Het aantal “Covid-gevallen” in het VK is (blijkbaar) opgelopen tot 3,8 miljoen, volgens het Office of National Statistics. Het is naar verluidt even erg in de EU, waar de “gevallen” in zes weken tijd (naar verluidt) verdrievoudigd zijn.

Ook aan de overkant van de oceaan ziet het er niet best uit, met een “toename” van het aantal gevallen in de hele VS.

Aan de andere kant van de (vermeende) ideologische scheidslijn is het niet beter. Rusland, China en India – ondanks het feit dat zij dappere multipolaire strijders zijn die in een 5D schaakstrijd verwikkeld zijn tegen de machinaties van de globalistische elite – hebben ook allemaal “gevallen” van de “nieuwe variant” gezien.

Waar u ook woont, de “gevallen” zijn in opmars. Maar, zoals wij allen weten, betekent “gevallen” eigenlijk “mensen die positief getest zijn”, en is een vervalste statistiek die geheel voor propagandadoeleinden gebruikt wordt.

De nieuwe “golf” gaat eigenlijk alleen maar over het verkopen van één groot idee: de pandemie zal nooit ophouden.

Marketwatch loopt voorop wat betreft op-de-neus krantenkoppen, met:

V.S. leidt de wereld in nieuwe COVID-gevallen terwijl BA.5 zich blijft verspreiden en illustreert dat de pandemie nog lang niet voorbij is

De pandemie is nog lang niet voorbij – dat is de hard gecodeerde boodschap die nu de ronde doet, en die is helemaal niet subtiel. De WHO heeft het letterlijk gezegd, vrijwel woord voor woord:

WHO waarschuwt dat covid “nog lang niet voorbij” is, terwijl varianten in de V.S. en Europa de kop opsteken.

Ze schakelen ook de symptomen om, met “sub-variant BA.5” die nieuwe symptomen geeft, waaronder een “zere keel en hese stem”.

In een geniale zet hebben ze zelfs nachtelijk zweten en slaapproblemen aan de lijst van Covid-symptomen toegevoegd… en dat midden in een hittegolf.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: