Apolut:ㅤDe echte vijand | Door Roland Rottenfußer

apolut:ㅤde-echte-vijand-|-door-roland-rottenfuser

02-08-22 12: 30: 00,

Een standpunt van Roland Rottenfußer.

Opmerking bij het artikel: Deze tekst is voor het eerst verschenen in “Rubikon – Magazin für die kritische Masse“, waarvan Daniele Ganser en Hans-Joachim Maaz lid zijn van de adviesraad. Aangezien de publicatie onder een vrije licentie (Creative Commons) is gemaakt, neemt apolut deze tekst over in het secundaire gebruik en wijst er expliciet op dat de Rubikon ook afhankelijk is van donaties en steun nodig heeft. We hebben veel alternatieve media nodig!

Het lied “Es ist an der Zeit” van Hannes Wader is een onverbiddelijke afrekening met de gruwelen van de oorlog en de leugens van de krijgsheren.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: