Dissident One:ㅤDoor Bill Gates gefinancierd laboratorium ontwikkelt vaccin dat zich ‘als een virus’ verspreidt om mensen zonder toestemming te vaccineren – DissidentNL

dissident-one:ㅤdoor-bill-gates-gefinancierd-laboratorium-ontwikkelt-vaccin-dat-zich-‘als-een-virus’-verspreidt-om-mensen-zonder-toestemming-te-vaccineren-–-dissidentnl

02-08-22 07:00:00,

Een team van aan Bill-Gates verbonden wetenschappers heeft aangekondigd dat zij een vaccin aan het ontwikkelen zijn dat zich “als een virus” verspreidt, hetgeen betekent dat mensen het vaccin zullen “oplopen” zoals een verkoudheid of griep, en zonder dat zij toestemming hebben gegeven voor vaccinatie.

Het onderzoek wordt gesubsidieerd door vooraanstaande financieringsorganisaties, waaronder het Amerikaanse National Institutes of Health (NIH), dat reeds lang nauwe financiële banden onderhoudt met de Bill & Melinda Gates Foundation, meldt Newspunch.

Zelfverspreidende vaccins vinden hun oorsprong in pogingen om de populaties van schadelijke organismen te verminderen. Australische onderzoekers beschreven een viraal verspreid immunocontracept, dat het immuunsysteem van besmette dieren kaapte – in dit geval een uitheemse muizensoort in Australië – en hen verhinderde nakomelingen te bevruchten.

Is dit hoe de elites de menselijke soort beschouwen? Een plaag die geruimd moet worden?

Onderzoekers hebben gewerkt aan experimentele “zelfverspreidende vaccins” die zouden kunnen voorkomen dat een virus van dier op mens overspringt – een verschijnsel dat wetenschappers zoönoseverspreiding noemen.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: