Dissident One:ㅤErnstige bijwerkingen: Duitse Ministerie van Volksgezondheid publiceert valse cijfers – DissidentNL

dissident-one:ㅤernstige-bijwerkingen:-duitse-ministerie-van-volksgezondheid-publiceert-valse-cijfers-–-dissidentnl

02-08-22 08:00:00,

Het risico op bijwerkingen van vaccinatie is groter dan het Ministerie van Volksgezondheid beweert, aldus het Paul Ehrlich Instituut. Nu heeft Karl Lauterbach’s agentschap zichzelf gecorrigeerd, meldt de Berliner Zeitung.

Het Federale Ministerie van Gezondheid veroorzaakt opschudding met een tweet. In het Twitterbericht staat: “Eén op de 5000 mensen wordt getroffen door een ernstige bijwerking na COVID19-vaccinatie.” Het cijfer is vals. In het veiligheidsrapport van het Paul Ehrlich Institute (PEI) staat: “Het meldingspercentage was 1,7 meldingen per 1000 vaccindoses voor alle vaccins samen, en 0,2 meldingen per 1000 vaccindoses voor ernstige reacties.” De PEI-gegevens hebben dus betrekking op individuele vaccindoses, niet op gevaccineerde personen.

Dit betekent dat het risico op ernstige bijwerkingen niet 1 op 5000 is, maar aanzienlijk hoger. Afhankelijk van het vaccin is het risico tot 1 op 2500 voor mensen met een basisvaccinatie, tot 1 op 1667 voor mensen die een booster hebben gekregen en zelfs tot 1 op 1250 voor mensen die vier keer zijn gevaccineerd.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: