Dissident One:ㅤNancy trotseert de Chinese draak en wint? – DissidentNL

02-08-22 08:01:00,

Dus, het lijkt erop dat Pelosi in Taiwan is geland. Dit is een GROTE overwinning voor de onoverwinnelijke VS en China met al zijn holle dreigementen heeft nu zijn gezicht verloren. Zo zijn die gemene communisten nu eenmaal – ze verstaan alleen de taal van geweld, en wanneer ze geconfronteerd worden met de verenigde krachten van de democratie geven ze toe, schrijft The Saker.

Toch?

Toch?

Wel……

Ja, als je expertise in internationale betrekkingen, militaire zaken en China (of Rusland) komt van het lezen van Tom Clancy’s boeken, dan ja.

Maar er is een andere manier om dit te bekijken:

Ten eerste is dit bezoek, objectief gezien, een pure provocatie zonder enig praktisch effect. Pelosi is net zo’n oude teleprompterlezeres als president Brandon. Wat de VS en Taiwan ook te bespreken hadden,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: