Dissident One:ㅤPas op: ABV ziekte (Alles Behalve Vaccins) zorgt ervoor dat mensen overal DOOD VALLEN – DissidentNL

dissident-one:ㅤpas-op:-abv-ziekte-(alles-behalve-vaccins)-zorgt-ervoor-dat-mensen-overal-dood-vallen-–-dissidentnl

02-08-22 12:37:00,

Er is een verschrikkelijke nieuwe ziekte die overal mensen doodt. Het heet ABV (Alles Behalve Vaccins), en je zult zien dat de media zich hierop beroepen wanneer ze proberen vaccinsterfte te bedekken met allerlei andere verklaringen en aandoeningen, meldt Mike Adams.

Koude douches krijgen nu de schuld van hartaanvallen die in werkelijkheid worden veroorzaakt door vaccins (en de dodelijke stolsels die daaruit voortvloeien). The Times of India meldt dat koude douches je plotseling met hartproblemen kunnen doden.

Ondertussen vertelt Duitsland zijn burgers om meer koude douches te nemen vanwege het instorten van de energieleveranties uit Rusland. The Guardian meldt nu: “Duitse steden verplichten koude douches en doen lichten uit tijdens Russische gascrisis.”

Dus dezelfde koude douches waarvan de Times of India zegt dat ze dodelijk kunnen zijn, worden door de regering in Duitsland verplicht.

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: