Dissident One:ㅤVN verklaart oorlog aan ‘gevaarlijke’ samenzweringstheorieën: ‘De wereld wordt NIET in het geheim gemanipuleerd door een wereldwijde elite’ – DissidentNL

dissident-one:ㅤvn-verklaart-oorlog-aan-‘gevaarlijke’-samenzweringstheorieen:-‘de-wereld-wordt-niet-in-het-geheim-gemanipuleerd-door-een-wereldwijde-elite’-–-dissidentnl

02-08-22 10:11:00,

De Verenigde Naties hebben de oorlog verklaard aan samenzweringstheorieën, door de opkomst van het samenzweringsdenken als “verontrustend en gevaarlijk” te bestempelen en het publiek een gereedschapskist aan te reiken om iedereen te “debunken” die durft te suggereren dat de regeringen van de wereld allesbehalve volkomen eerlijk, rechtschapen en transparant zijn, meldt NewsPunch.

De VN waarschuwt ook dat George Soros en de Rothschilds niet in verband mogen worden gebracht met “vermeende samenzweringen”.

De VN wil dat u weet dat gebeurtenissen NIET “in het geheim achter de schermen worden gemanipuleerd door machtige krachten met negatieve bedoelingen” en als u iemand tegenkomt die denkt dat de mondiale elite samenzweert om de macht te consolideren en mondiale gebeurtenissen te dicteren, moet u actie ondernemen.

Volgens UNESCO moet je, “als je zeker weet dat je een samenzweringstheorie bent tegengekomen” op het internet,

 » Lees verder op site Dissident One

%d bloggers liken dit: