Het staat op instorten…..

het-staat-op-instorten….

02-08-22 04:04:00, We kunnen ons afvragen of het doelbewust is dat onze regimes op alle fronten de samenleving die we de afgelopen 70 jaar met elkaar hebben opgebouwd aan het slopen zijn. Misschien wordt het zo gestuurd en past het allemaal in hun plannen.

Build Back Better impliceert dat er eerst het een en ander afgebroken dient te worden voordat ze het naar hun model opnieuw kunnen opbouwen. En aangezien ik tot nu toe nog op geen enkel moment en ten aanzien van geen enkel onderwerp de indruk heb dat het voor ons burgers beter gaat worden, heb ik er weinig vertrouwen in.

Waarschijnlijk is niet alles wat er momenteel misloopt van te voren georganiseerd. Er gebeuren immers altijd wel dingen die buiten de planning lagen. Maar het grote scenario hebben zij (wef en hun handlangers) uitgestippeld en zij kunnen hun programma meestal wel weer aanpassen indien er zich onverwachte calamiteiten (demonstranten, boeren, truckers of zelf een oorlog) voordoen. De VN, samen met de Europese commissie, zijn met behulp van de social media platforms alvast een campagne gestart waar alle kritische tegengeluiden op voorhand als gevaarlijke samenzweringen worden bestempeld. Dit is slechts een voorloper van de Europese plannen om gewoonweg een rechtstreekse censuurwet in te voeren.

Deze woorden heeft rutler daadwerkelijk in de kamer uitgesproken, tijdens de inperkingen van onze vrijheden en het afpakken van onze grondrechten. Hij doet het ons aan maar hij vindt dus, met een dikke grijns op zijn bek, dat het onze eigen schuld is.

(Deze uitspraak is overigens van VU oprichter Abraham Kuyper en werd geuit in een heel andere context.)

 

Het financiële systeem is heel doelbewust ondermijnd.

Daar zijn ze al 8 jaar heel actief mee bezig en de jaren daarvoor passief. Passief door niet in te grijpen als euro deelnemende landen zich niet aan de afspraken hielden. De problemen groeiden groter en groter en in 2014 heeft de ECB het roer omgegooid. Sinds 2014 is het heel doelbewust beleid geweest om de euro en de economieën van de euro landen naar de afgrond te duwen. Hoofdschuldige is mario draghi, maar zijn voorganger jean-claude trichet is wel de grondlegger van het sloopproces geweest.

Kijkt u maar naar de balans van de Europese Centrale Bank.

 

En nee,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: