NachDenkSeiten:Oskar Lafontaine komt naar de Pleisweiler Praat. Op 17.9.2022

nachdenkseiten:oskar-lafontaine-komt-naar-de-pleisweiler-praat-op-179.2022

02-08-22 08: 15: 00,

De grote respons op de laatste Pleisweiler Talk op 10. Juli moedigde ons aan om meteen een ander gesprek te regelen. We hebben Oskar Lafontaine uitgenodigd. Hij accepteerde spontaan. Dat is zeer verheugend. Dank u wel. – Voor meer informatie, zie de uitnodiging hieronder. En hier als PDF.

Uitnodiging voor de 34. Pleisweiler Gespräch
op zaterdag, de 17. September 2022 op 14: 00 Uhr
in de Wasgauhalle in 76889 Kapellen-Drusweiler, Raiffeisenstraße 6 met

Oskar Lafontaine

Einde van de détente?
Wie vrede wil, moet zich bevrijden van de VS.

Met adembenemende snelheid hebben veel politici en veel media de afgelopen jaren het besef overboord gegooid dat oorlogen onder geen beding deel mogen uitmaken van de politiek. Dit heeft veel te maken met het feit dat de politiek en de media zich de laatste jaren steeds meer zijn gaan richten op de VS, hun belangen en hun ideeën over de wereldpolitiek.

Op deze manier is veel van wat heeft bijgedragen aan het overwinnen van de Koude Oorlog en de confrontatie in Europa, met name aan Duitse zijde, vernietigd, of op zijn minst uitgehold.

Een van de weinige politici die de positieve betekenis en waarde van het beleid van ontspanning en vrede heeft ingezien, is Oskar Lafontaine.

Hij komt naar 17. September naar de 34. Pleisweiler Praat. Wij verwachten een interessante lezing en een boeiende discussie.

U bent van harte welkom.

Albrecht Müller, initiatiefnemer van de Pleisweiler Gespräche en haar kring van supporters.

Over het tijdschema en andere opmerkingen:

We beginnen op tijd.

” Lees verder op NachDenkSeiten

%d bloggers liken dit: