RubikonNews:ㅤPath-geoptimaliseerde mensheid

rubikonnews:ㅤpath-geoptimaliseerde-mensheid

02-08-22 02: 00,

“Quo vadis?” – “Waar ga je heen?” of “Waar ga je heen?” – was een vraag die Jezus werd gesteld door zijn discipel Petrus kort voor zijn executie. Een symbolische vraag die fundamentele punten wilde maken. Het is nuttig om dit soort vragen van tijd tot tijd opnieuw te stellen. Waar wil de mens vandaag naar toe? Wil hij wel gaan waar het “officieel” hoort te gaan? Transhumanisme is het woord dat veel betekenis heeft, het schijnbaar alternatief-loze ideaal van al onze toekomsten. Het gaat niet alleen om verbetering van de medische mogelijkheden, een langer leven of iets dergelijks.

Ik lees op FUTURA.de:

“Raymond Kurzweil, hoofd techniek bij Google,

” Lees verder op Rubikon News

%d bloggers liken dit: