Stralingsleed.nl:ㅤ5G en de link met corona

stralingsleed.nl:ㅤ5g-en-de-link-met-corona

02-08-22 07:35:00,

Op 22 januari 2020 publiceerde de site van het Belgische “Het Laatste Nieuws” een interview met huisarts Kris van Kerckhoven. ‘Link met coronavirus?’ was de kop boven het artikel waarin de arts voor de ‘levensgevaarlijke’ nieuwe technologie 5G waarschuwde. De straling van dit communicatienetwerk zou ziekten veroorzaken, wist Van Kerckhoven. En, zei hij nog, het kon geen toeval zijn dat er zoveel 5G-zendmasten in de Chinese coronabrandhaard Wuhan stonden? 

De hoofdredactie haalde het artikel na een paar uur offline en kwam er een ander artikel voor in de plaats. Censuur ten top…
In dit geval is censuur het misbruiken van de waarheid over de draadloze verbindingen, over draadloos gebruik, over 5G.

De aanleiding
De aanleiding van huisarts van Kerckhoven, is een patiënt die hij onderzocht. Volgens van Kerckhoven kon die patiënt duidelijk aantonen dat de klachten werden veroorzaakt door de straling van alle draadloze toepassingen zoals de wifi, draadloos internet, de mobiel  en de DECT-telefoon. “In het begin denk je er het jouwe van en zie je complottheorieën. Maar gaandeweg vond ik het toch steeds alarmerender worden en ben ik me erin gaan verdiepen. Zo kwam ik uit bij hele grote internationale studies die konden aantonen dat stralingen wel degelijk gevaarlijk zijn voor de mens en dat bepaalde ziektes en aandoeningen een rechtstreeks gevolg zijn van blootstelling aan stralingen. Dat kan gaan van hoofdpijn tot misselijkheid maar evengoed tot kanker. Van Kerckhoven verzet zich dan ook tegen de uitrol van het draadloze netwerk 5G in België en als het even kan wereldwijd. Zijn advies is:
-bekabel;
-zet de wifi uit;
-schakel het 5G-netwerk van je GSM uit wanneer je het niet nodig hebt (de ernstig elektrogevoelige heeft niet eens een GSM);
-aan scholen is het advies om de smartboards te bekabelen”.

Politieke moed durven tonen
Van Kerckhoven zegt niet opnieuw naar de middeleeuwen terug te willen keren en moedigt technologie aan maar….. dat moet dan wel op een veilige manier gebeuren. “Als arts heb ik maar één doel en dat is: de gezondheid van de mensen. Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat de uitrol van 5G schadelijk is, maar niemand die ertoe doet, weet er het fijne vanaf of wíl het zelfs maar weten. Als arts wil ik de mensen waarschuwen en hoop ik dat de politica moed durven te tonen om financieel en economisch minder aantrekkelijke maatregelen te nemen,

 » Lees verder op Stralingsleed.nl

%d bloggers liken dit: