The Saker:ㅤThe Real Global Agenda Pushing for War with China

the-saker:ㅤthe-real-global-agenda-pushing-for-war-with-china

02-08-22 06: 05: 00,

Door Cynthia Chung voor de Saker blog

“We hebben geen eeuwige bondgenoten, en we hebben geen eeuwige vijanden. Onze belangen zijn eeuwig en eeuwig, en het is onze plicht die belangen te volgen.”

  • Henry John Temple, alias Lord Palmerston (Groot-Brittannië’s premier van 1855-1858, 1859-1865), overzag Groot-Brittannië’s Eerste Opiumoorlog (1839-1842) als hoofd van Groot-Brittannië’s ministerie van Buitenlandse Zaken en de Tweede Opiumoorlog (1856-1860) als Groot-Brittannië’s premier tegen China.

Snow is Now Black

Bertrand Russell besprak in zijn boek “The Impact of Science on Society” (1952) dat het onderwerp dat “politiek van het grootste belang zal zijn de massapsychologie is,” dat wil zeggen, de lens waarin een individu de “werkelijkheid” en de “waarheid” ziet Russell is heel duidelijk, dergelijke “overtuigingen” worden niet door het individu zelf gegenereerd, maar moeten eerder door de Staat worden gevormd.

Natuurlijk,

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: