The Saker: Het mysterie van de vermiste BTC2

the-saker:-het-mysterie-van-de-vermiste-btc2

02-08-22 04: 05: 00,

Door Tarik in de Wijngaard

Vandaag zal ik jullie sparen, ik zal het kort, zoet… en zuur houden.

Ik wil het over Bitcoin hebben. Maak je geen zorgen, ik zal niemand proberen te bekeren. Ik bedoel, het valt niet te ontkennen dat het een uitzonderlijke kans was (is?) om letterlijk obscene fortuinen te vergaren, als je wist wat je deed, of gewoon geluk genoeg had om op het juiste moment in te springen, zelfs na de laatste correctie van de moordenaar. En het kan, en zal waarschijnlijk, nog steeds een aanzienlijke waardestijging opleveren, tenminste zolang de drukpersen de straten blijven overspoelen. Mogelijk de grens van 1M of hoger bereiken, tegen de huidige koers van US$, euro, etc… uitgifte, wie weet. Dus als het werkte voor u, door alle middelen blijven doen wat het beste werkt voor je. Als ik één advies mag geven: zorg voor een degelijke exit-strategie.

Dat brengt me bij het onderwerp van mijn interesse en de mogelijke vertakkingen die het kan impliceren.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: