The Saker: Nancy trotseert de Chinese draak en wint?

the-saker:-nancy-trotseert-de-chinese-draak-en-wint?

02-08-22 04: 37: 00,

Het lijkt er dus op dat Pelosi in Taiwan is geland. Dit is een GROTE overwinning voor de onoverwinnelijke USA en China met al zijn holle dreigementen heeft nu gezichtsverlies geleden. Zo zijn die gemene communisten nu eenmaal. Ze begrijpen alleen de taal van geweld en als ze geconfronteerd worden met de verenigde krachten van de democratie, geven ze toe

Wel……

Ja, als je expertise in internationale betrekkingen, militaire zaken en China (of Rusland) komt van het lezen van Tom Clancy’s boeken, dan ja.

Maar er is een andere manier om dit te bekijken:

Ten eerste, in objectieve termen, is dit bezoek een pure provocatie zonder enig praktisch effect. Pelosi is net zo’n oude teleprompterlezende feeks als president Brandon. Wat de VS en Taiwan ook te bespreken hadden, ze hadden dat wel op afstand gedaan of door een ontmoeting te regelen tussen mensen die konden nadenken.

” Lees verder op site The Saker

%d bloggers liken dit: