Wat is er gaande met dalende geboortes?

wat-is-er-gaande-met-dalende-geboortes?

02-08-22 03:28:00, De miskramen en de dalende vruchtbaarheidscijfers By Michelle Edwards Dalende wereldwijde vruchtbaarheidscijfers zijn onlangs in het reguliere nieuws te zien geweest. Tegelijkertijd gaat de massale vaccinatiecampagne (ook bekend als lopende klinische proef) voor de experimentele COVID-19-prikken door, met een uitgebreide lijst van bijwerkingen, waaronder ernstige bijwerkingen zoals bloedstolsels, veranderingen in menstruatieperioden en miskraam. Hoe dan ook, en op basis van gebrekkige gegevens, promoot de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) van de Biden-administratie mRNA-shots tijdens de zwangerschap als veilig voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen. Bovendien tonen de onderzoeksdocumenten van Pfizer die zijn vrijgegeven onder een Freedom of Information Request (FOIA) aan dat de prik niet op de injectieplaats blijft, maar zich door het hele lichaam verspreidt en zich concentreert op plaatsen zoals de hersenen en eierstokken. Nog verontrustender is dat deze biodistributie niet adequaat is onderzocht, waardoor wordt verwaarloosd hoeveel van het mRNA-product – zijn spike-eiwit, lipide-nanodeeltjes en PEG – de placenta passeert en zo een zich ontwikkelende baby bereikt. Bedenk dat Pfizer en de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) deze documenten 75 jaar lang verborgen wilden houden voor alle Amerikanen.

Op dit moment gokken we met moeders – en hun ongeboren en pasgeboren baby’s – die, om welke reden dan ook, het onbewezen en ongekende COVID ‘vaccin’-verhaal vertrouwden en de experimentele prikken kregen.

Screenshot / Pfizer Annotated Study Book / Exclusion Criteria, pg. 33

Pfizer Annotated Study Book

Onbeantwoorde vragen, angstaanjagende zorgen en echte achteruitgang

Ongetwijfeld blijven er prangende vragen bestaan. Hebben de COVID-prikken invloed op de vruchtbaarheidscijfers? Veroorzaken ze miskramen? Verlagen ze de spermaconcentratie? Met meer dan negen maanden sinds de start van de vaccincampagne, is het voor de experts die de injecties roekeloos pushen om de potentiële (en overduidelijk voor de hand liggende) verbanden tussen de substantiële daling van het aantal geboorten in Zwitserland, Zweden, Taiwan (met een 23,24% drop), Duitsland en andere landen, de toename van spontane abortussen en de introductie van COVID-injecties. Maar zelfs onze eigen regering negeert de taak schaamteloos.

Maar gelukkig heeft een groep van 3.000 hooggekwalificeerde vrijwilligers, geleid door Dr. Naomi Wolf, de interne Pfizer-documenten doorzocht die elke maand worden vrijgegeven dankzij de inspanningen van advocaat Aaron Siri.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: