Apolut:ㅤAanvalsoorlog – een kwestie van recht, niet van moraal

apolut:ㅤaanvalsoorlog-–-een-kwestie-van-recht,-niet-van-moraal

03-08-22 04: 52: 00,

Een bijdrage van Bernd Lukoschik.

Nee, de bekende do-gooder politici – Baerbock en Habeck bijvoorbeeld, en hun rolmodellen uit de Amerikaanse elite – en de waardemedia van de westerse waardengemeenschap, zij zijn geen hypocrieten. Zij zijn ervan overtuigd dat Poetin een oorlogsmisdadiger is omdat hij een aanvalsoorlog is begonnen. En aangezien een aanvalsoorlog altijd moreel verwerpelijk is, is Poetin een misdadiger, slecht in de zin van Moali, en hoort hij thuis voor het Laatste Oordeel in zijn seculiere vorm, het Internationaal Strafhof.

Categorie onjuiste toepassing

De bewering dat zij overtuigd en niet hypocriet zijn, mag niet als een compliment voor hun adres worden opgevat.

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: