Apolut:ㅤGiant database in Europa | Door Norbert Häring

apolut:ㅤgiant-database-in-europa-|-door-norbert-haring

03-08-22 10: 07: 00,

Een commentaar van Norbert Häring.

De VS en Europa zouden binnenkort een gigantische databank van onze biometrische gegevens kunnen aanleggen.

Washington oefent momenteel druk uit op afzonderlijke Europese regeringen en de EU om in te stemmen met een overeenkomst over de geautomatiseerde uitwisseling van biometrische gegevens. Hierdoor zou een enorme, doorzoekbare databank met biometrische en biografische gegevens van alle burgers van Europa, de VS en een aantal andere landen ontstaan.

Het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS) biedt de Europese regeringen toegang tot zijn enorme biometrische databanken als die regeringen op hun beurt hun databanken openstellen. Een DHS document,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: