Apolut: Het volk heeft besloten een einde te maken aan het Corona-regime

apolut:-het-volk-heeft-besloten-een-einde-te-maken-aan-het-corona-regime

03-08-22 12: 59: 00,

Een standpunt van Anselm Lenz, hoofdredacteur van het weekblad Demokratischer Widerstand.

De prijs is hot en de democratiebeweging is in volle gang! Week van de Democratie van 30. Juni 2022 tot 6 augustus 2022 in Berlijn verloopt indrukwekkend goed. Tienduizenden trokken naar de hoofdstad Berlijn om een einde te maken aan het putschistische bewind van Corona en een constitutionele vernieuwing door het volk zelf op gang te brengen. De toevloed gaat nog steeds door.

Al op 30. In juli trok een stroom van echte democratische vernieuwers van de Bundestag naar de Rosa-Luxemburg-Platz. De alliantie “Wir Sind Viele Punkt Berlin” vermeldde voorzichtig 5.700 deelnemers, het Compact magazine telde rond 10.000,

” Lees verder op Apolut.net …

%d bloggers liken dit: