Begin van einde aan 300 jaar Rothschild.

begin-van-einde-aan-300-jaar-rothschild.

03-08-22 05:41:00, Putin kondigt totale onafhankelijkheid aan van ‘Rothschild-gecontroleerde’ Amerikaanse dollar??

In een verklaring op het nieuws, zei President Poetin dat zijn land eindelijk vrij is van de “ijzige greep” van het Rothschild-bankkartel en de New World Order-kliek. Twee jaar eerder verbood President Poetin Jacob Rothschild en zijn bankkliek van de Nieuwe Wereldorde om “onder geen enkele omstandigheid” op Russisch grondgebied te opereren. Nu, na zijn huidige verkiezingssucces, heeft Poetin gezworen de Russische economie te blijven “ontzorgen” van het gevaarlijke monopolie van de Amerikaanse dollar om de Russische soevereiniteit te garanderen in een steeds meer geglobaliseerde wereld. In een toespraak tot het Russische parlement na zijn inauguratie, zei Vladimir Poetin dat het verklaren van “totale onafhankelijkheid” van het wereldwijde bankenkartel en Rothschild wereldwijde geldverschaffende organisaties het “grootste geschenk” zou zijn dat hij aan toekomstige generaties zou kunnen geven.

“Vroeger gedroegen we ons naïef, maar nu zien we dat de regels van de WTO [de Wereldhandelsorganisatie] maar al te vaak worden overtreden, de beperkingen worden opgelegd om politieke redenen, die ze sancties noemen. Bovendien worden er steeds meer opgelegd om hun favoriete concurrentievoordelen veilig te stellen, “zei Poetin.

Hij verklaarde dat de gloednieuwe “beperkingen”, die de principes van de wereldhandel doorbreken, de wereld doen inzien dat het monopolie van de Amerikaanse dollar voor veel landen een bedreiging vormt. Poetin zegt dat hij Rusland heeft bevrijd van de afhankelijkheid van de Amerikaanse dollar. Volgens de Russische leider, de-dollarisering moet principieel worden bevorderd om de soevereiniteit van het land te beschermen.

De door Rothschild gecontroleerde Amerikaanse dollar

Hoewel Poetin geen alternatieve valuta heeft genoemd, wordt aangenomen dat hij tegen elke valuta is die uiteindelijk een quasi-wereldvaluta wordt – vooral als die valuta wordt gepusht door het Rothschild’s International Monetary Fund en de WTO. “Ze zeiden dat we het niet konden doen, ze zeiden dat we zouden worden vernietigd”, vertelde Poetin vorig jaar aan personeel en senior medewerkers tijdens een evenement. “Onze toekomstige generaties zullen worden geboren zonder Rothschild-kettingen om hun polsen en enkels. “Dit is het beste cadeau dat we kunnen geven.” De Russische minister van Financiën, Alexei Kudrin, sprak eveneens bij de gelegenheid en prees Poetins prestatie bij het verdrijven van de Rothschilds uit het land. “Ze gaan niet snel”, zei Kudrin. “Maar we hebben laten zien dat het kan. “De grootste traditie die aan uw kinderen en kleinkinderen kan worden doorgegeven,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: