Biden schakelt al Qaeda leider uit. Of is dit weer een leugen?

biden-schakelt-al-qaeda-leider-uit.-of-is-dit-weer-een-leugen?

03-08-22 04:59:00, Ayman al-Zawahiri gedood door drone van de VS

De Verenigde Staten hebben afgelopen week al Qaeda leider Ayman al-Zawahiri gedood, dat melden alle media nadat Joe Biden het heeft bevestigd. Hij is vermoord door een onbemande drone.

Ayman zou hebben meegewerkt aan het plannen van 9/11 en wordt al jaren gezocht.

Daar was hij dan. In het zicht van een onbemande drone en het kwaad, de top van al Qaeda, is vermoord door de Amerikanen. Eindelijk. Na dik 20 jaar.

De Wikipedia bevestigt dat Ayman al-Zawahiri afgelopen week is overleden. Op 31 juli 2022 om precies te zijn. (bron)

Alle media bevestigen ook de dood van Ayman (bron) (bron)(bron) en vooral op de TV wordt dit gebracht als een grote overwinning voor Biden. En wie kritisch is, wordt zoals altijd zonder argumenten weggehoond.

En argumenten om dit verhaal in twijfel te trekken die zijn er.

Statement van de Verenigde Staten over het doden van Ayman al-Zawahiri

“De dood van Al-Qaeda-leider Ayman al-Zawahiri is bevestigd door ‘meerdere bronnen’ en geen DNA-bewijs nodig, zegt de VS”

Lees hier het volledige artikel eens.
Bronnen, methoden, “visueel bewijs”, “andere middelen” informatie van een niet nader genoemde hoge functionaris. Genoeg bewijs voor hen maar de realiteit is: Er is geen enkel concreet bewijs. Helemaal niets.

https://news.sky.com/story/al-qaeda-leader-ayman-al-zawahiris-death-confirmed-through-multiple-sources-and-no-dna-proof-needed-us-says-12664230

Heeft Amerika Ayman Zawahiri echt gedood?

Wanneer je kijkt naar de houding van Joe Biden tijdens het moeizaam oplezen van de autocue, wat dan een speech wordt genoemd, de timing van dit voorval, China dreigt Pelosi uit de lucht te schieten, en geen enkel concreet bewijs maar alleen woorden van naamloze mensen. Het lijkt er op dat Joe Biden en de media even een momentje van victorie nodig hadden.

Wappie? Kijk maar even mee en trek uw conclusies. Wat hier ook de waarheid is, dit zijn legitieme vragen die gesteld zouden moeten worden maar nooit de media zullen bereiken.

Ayman al-Zawahiri is volgens zichtbare bronnen namelijk al meerdere keren overleden.

The Sun 20 november 2020: Ayman al-Zawahiri op 68-jarige leeftijd overleden

Een artikel in The Sun op 20 november 2020 meldt dat Ayman al-Zawahiri op 68-jarige leeftijd is overleden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: