De oude honden hebben nieuwe trucs nodig

de-oude-honden-hebben-nieuwe-trucs-nodig

03-08-22 03:01:00,

De agenda van de Globalisten is in de loop der jaren gestadig vooruitgegaan, en haar kwade bedoelingen hebben ons gebracht in de betreurenswaardige toestand waarin de wereld zich thans bevindt. Het is niet overdreven te zeggen dat de Cabal proberen een massale uitsterving over de mensheid uit te voeren. Bill gates en de rest van de menigte van NWO Davos praten al jaren enthousiast over de noodzaak van “Ontvolking”. Er zijn volgens hen te veel “nutteloze eters”. De genocidale Covid-wreedheid die meer dan twee jaar geleden aan de wereld werd opgelegd, diende die agenda, tot op zekere hoogte. De volle omvang van de dodelijke slachtoffers van wat een misdadige proef met levende mensen was, is nog onbekend, het kan nog jaren duren voordat de gevolgen op lange termijn volledig begrepen zijn, schrijft Eamon McKinney.

Toch is het duidelijk dat de golf van doden en gewonden die de mainstream media blijkbaar in verwarring brengt, uitsluitend geconcentreerd is onder degenen die hun regeringen vertrouwden en, al dan niet met tegenzin, de experimentele prik namen. Sporters en jongeren sterven in een alarmerend tempo, maar de mainstream media kunnen geen verband vinden tussen dat en de prik, is de klimaatverandering de oorzaak, vragen zij zich af? De aanval van propaganda die de Covid-leugen mogelijk maakte was alleen mogelijk met de medeplichtigheid van de mainstream media. Met elk middel van desinformatie waarover zij beschikten, legden zij elke tegengestelde mening het zwijgen op, zelfs die van enkele van ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen op dit gebied. Dr. Robert Malone, de uitvinder van de MRNA technologie, Cary Mullis, de bedenker van de PCR test, en vele andere gewaardeerde wetenschappers werd het zwijgen opgelegd. En natuurlijk werden de andersdenkenden, de “anti-vaxxers” belachelijk gemaakt als “samenzweringstheoretici”. Een term die door de CIA in het leven was geroepen om degenen die de moord op J.F.K. bijna 60 jaar geleden in twijfel trokken, in diskrediet te brengen en te marginaliseren. Zonder zich te verkneukelen over de tragedie is er nu enige rechtvaardiging, de groep die het minste risico loopt van Covid? De “samenzweringstheoretici” die genoeg wisten om de farmaceutische industrie, hun regeringen of de mainstream media niet te vertrouwen.

Diezelfde mainstream media zijn even medeplichtig aan alle Westerse gruweldaden van de laatste jaren. 9/11, de oorlog in Irak, Afghanistan, Syrië en onlangs nog de Oekraïne-crisis.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: