De resultaten van mijn onderzoeksreis in Donbass

de-resultaten-van-mijn-onderzoeksreis-in-donbass

03-08-22 02: 00,

Ik heb gemeld dat ik een klein onderzoekje heb gedaan in de Donbass en ik wil daar hier kort verslag van doen.

Op maandag heb ik gemeld dat ik op een kleine onderzoeksreis ben geweest. Nu wil ik je in het kort vertellen waar het allemaal om ging. Bovendien zal ik Donetsk nu weer verlaten, vandaar dat er de komende dagen slechts enkele artikelen op de Anti-Spiegel zullen verschijnen.

Het onderzoek

Vaste lezers van de Anti-Spiegel weten dat ik zeer geïnteresseerd ben in de problematiek van de biolaboratoria in Oekraïne. De reden hiervoor is dat ik veel informatie heb over deze kwestie van het werken aan mijn boek “Inside Corona“. Als je niet weet waar het boek over gaat, lees dan deze twee opeenvolgende artikelen erover, eerst dit en dan dit.

Mijn informant Mr. X heeft veel “schatten” in zijn database,

” Lees verder