ForbiddenKnowledgeTV.net:ㅤThe Sequel to the Fall of the Cabal – Part 1, the Birth of the Cabal

forbiddenknowledgetv.net:ㅤthe-sequel-to-the-fall-of-the-cabal-–-part-1,-the-birth-of-the-cabal

03-08-22 09: 05: 00,

Door Janet Ossebaard en Cyntha Koeter

We nemen je mee terug in de geschiedenis, helemaal naar de oorsprong van de Cabal. Laten we beginnen in Soemer (het huidige Irak), waar de oudste beschaving op aarde begon. Door twee grote migraties te volgen (naar het Westen en naar het Noorden), ontmoeten we de Khazaren en de Ashkenazi, en ontdekken we de wortels van de Rothschild familie. Deze aflevering neemt je mee naar het turbulente tijdperk van de kruistochten, de Tempeliers, hun honger naar wereldheerschappij en hun link met geheime genootschappen, de Jezuïetenorde en de Vrijmetselaars.

Waren dit echt aparte groepen?

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: