ForbiddenKnowledgeTV.net:It’s Time to Take a Stand – Matthias Desmet

forbiddenknowledgetv.net:it’s-time-to-take-a-stand-–-matthias-desmet

03-08-22 01: 08: 00,

Dit interview tussen voormalig SAIC en Pfizer executive, Chris Martenson professor in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent in België, Matthias Desmet is een werkelijk verrijkende, zeer hoogstaande filosofische verhandeling over bewustzijn.

Desmet’s theorie van massale formatie psychose explodeerde in het mainstream bewustzijn eerder dit jaar, toen Dr Robert Malone het beschreef op de Joe Rogan podcast.

In Desmet’s nieuwe boek, de ‘Psychologie van het totalitarisme’ legt hij uit wat massa-vorming is, hoe het zich ontwikkelt, hoe het herhaaldelijk als wapen is gebruikt om totalitarisme te implementeren en wat we moeten doen om de voorwaarden voor deze massa-vorming gebeurtenissen in de eerste plaats te stoppen.

” Lees verder op ForbiddenknKwledgeTV.net

%d bloggers liken dit: