Hoe Pelosi’s Taiwan-provocatie in Rusland werd gemeld

hoe-pelosi’s-taiwan-provocatie-in-rusland-werd-gemeld

03-08-22 01: 00: 00,

Nancy Pelosi’s reis domineert de internationale media. Hier laat ik zien hoe het werd gemeld op het Russische avondnieuws.

Nacny Pelosi’s vlucht naar Taiwan was een volkomen onnodig spelen met vuur. De reis heeft geen enkele praktische waarde, vooral omdat het Witte Huis tegelijkertijd probeert de reis te bagatelliseren. Pelosi wil een “vrij Taiwan” steunen, terwijl het Witte Huis verkondigt ongewijzigd vast te houden aan het “één-China-beleid”.

Wanneer woorden en daden elkaar zozeer tegenspreken, zijn niet de woorden belangrijk, maar de daden, zoals ieder van ons uit eigen ervaring weet. Dit is ook waar in de politiek. Dit betekent dat de VS China provoceert met daden (Pelosi’s reis) en het tegelijkertijd sust met woorden (het vasthouden aan het “één-China-beleid”). De westerse media spelen het spel mee in plaats van hun lezers te waarschuwen hoe gevaarlijk dit Amerikaanse spel met vuur is.

Bovenal levert het geen enkel voordeel op,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: