It´s time to come to Russia!

it´s-time-to-come-to-russia!

03-08-22 07:18:00, It´s time to come to Russia!

Russische satire video

Bron: Euronews
Vertaling: CommonSenseTV

En de video daagt je uit om even los te gaan, en dat doen we dan ook bij deze.

Het laat in één minuut zien wat wij in het westen zijn kwijtgeraakt door het globalisme. Vooral conservatieve mensen zullen hunkeren naar wat ze in deze video zien.

En dat is ook duidelijk de bedoeling van deze video. Ben ik dan pro Russisch? Het zal me een zorg zijn hoe Rusland zijn zaken regelt. Het gaat mij om ons. Om het verziekte westen waar wij in leven. En dat wrijft deze video er nog even goed in. Zie het als een goedbedoelde waarschuwing nu het nog kan.

“De winter komt er aan”. Dat kun je op vele manieren interpreteren. Ook letterlijk kan Rusland Europa in de kou zetten. Groene energie gaat ons niet redden.

Het is niet voor niets dat vele Nederlanders naar landen als Hongarije verhuizen. Landen waar nationalistische leiders aan het roer staan die altijd eerst aan het landsbelang denken. Voor gezond verstand moet je daar heen tenzij wij zelf het tij kunnen keren.

Europa lijkt wel 180 graden gedraaid.

We zijn onze soevereiniteit kwijtgeraakt en ongewild opgenomen in een superstaat. We laten onze cultuur afpakken door zwakke leiders die niets ophebben met de behoeftes van de bevolking.

De totale gekte met gender idioterie, de cancel cultuur, niet bestaande crisissen creëren om zo boeren hun land af te pakken. Politici die hun eigen land, dat volledig onafhankelijk is qua voedsel dankzij onze boeren, opzettelijk willen verzieken en ons allemaal volledig afhankelijk laten worden van WEF voedselhubs en “ondergrondse boerderijen”.

Het is schandalig. Het is crimineel. Dit zijn geen mensen met gevoelens. Dit zijn psychopaten, volledig gehypnotiseerd door het WEF die gestopt moeten worden.

De conservatieve waardes waar velen mee zijn opgegroeid zijn volledig verdwenen en onze prachtige geschiedenis moet worden gewist.

Wij Nederland, met onze cancel cultuur. Onze schijndemocratie. Een land waarin je alleen mee mag doen wanneer je denkt zoals politici willen dat je denkt en zoals de media je dicteren.

Alles waar media en politici anderen van beschuldigen zijn wij geworden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: