Klokkenluiders doen boekje over FBI open

klokkenluiders-doen-boekje-over-fbi-open

03-08-22 03:16:00,

In Nederland ligt Mark Rutte op koers om de WEF agenda uit te rollen samen met zijn ministersploeg om ons burgers het Vierde totalitaire Rijk van Klaus Schwab binnen te loodsen.
Een klein land als Nederland kan dit niet alleen en is dus afhankelijk van andere landen en voor Nederland is dit Amerika in het bijzonder.
Daarom is het voor ons Nederlanders van belang om de Amerikaanse politiek te volgen.

De tegenstelling tussen politiek links of rechts bestaat, in mijn ogen, niet meer. Er is nog wel een andere politieke tegenstelling, te weten; corrupt, zelf verrijkend en land vernietigend, dit tegenover, moreel besef hebbende en land en volk vertegenwoordigende politici.

Ik kan mij  voorstellen dat als u de hele dag gewerkt hebt en toch geïnformeerd wil zijn dit een heel lang artikel is en uw hoofd er niet echt naar staat om het helemaal tot in detail te lezen. Een korte samenvatting.

Dit artikel gaat over twee senatoren Grassley en Johnson in de Amerikaanse senaat die wel moreel besef hebben en hun land en burgers vertegenwoordigen en verdedigen tegen corrupte politici.

Bij de FBI werkt een hoge officier ‘Brian Austen’ deze man is verantwoordelijk voor alle onderzoeken naar Trump en de Republikeinse partij, waarvan onomstotelijk bewezen is dat alles gelogen is. Deze Brian Austen, moet, gedekt worden door de top van de FBI.

Er zijn meerdere FBI klokkenluiders naar senator Grassley en Johnson gekomen en die hebben verklaringen afgelegd en bewijzen meegenomen van het handelen en de corruptie binnen de FBI. De senatoren hebben toegang tot versleutelde informatie bij het FBI.

De corrupte top van Justitie in Amerika weigert om onderzoek te doen.

De senatoren Grassley en Johnson hebben nu zoveel bewijzen dat de corruptie, het liegen en bedriegen en het vals beschuldigen niet meer te ontkennen valt. De pers weigert erover te schrijven omdat ze onderdeel zijn van het corrupte kaartenhuis dat op instorten staat. Ook in Nederland.

Als het kaartenhuis in gaat storten zal dit zeker gevolgen hier in Nederland hebben omdat alle klimaat en CO2 politiek, het WEF, de VN New World Order, de WHO en Build Back Better op de leest geschoeid zijn van corruptie en zelfverrijking.

In deze video wordt het onderstaande artikel in 12 minuten behandeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: